Discografie

Mijn naam is “Sam Sagoeni” ben op 8 mei 1973 geboren te Paramaribo in Suriname en Ik draai verschillende soorten genres van Dance classics (‘80/’90/00), BigiPokoe etc. tot aan Salsa, Zouk en Bhaitak. Mijn specialisatie ligt bij de genres Urban in de brede zin, Reggaeton, Dancehall ,Moombahton tot aan House muziek.

Ik ben altijd bezig geweest met muziek, omdat mijn familie muzikaal is aangelegd. Op mijn twaalfde was ik al met dj activiteiten bezig dan weliswaar met cassettedeck (old skool). Maar was voornamelijk voor kleine familie feesten en er was altijd wel een dj nodig. Ik werd door een vriend meegevraagd om mee te gaan draaien in clubs. Hij zag talent in mij als dj en ben toen begonnen met draaien in clubs. Het staan voor een publiek en zien dat je door je muziek mensen lachend en vrolijk op de dansvloer krijgt, was voor mij het moment dat ik dacht, dit is het gewoon, ik word DJ. Heb daarna mijn eigen Studio ingericht met professionele Pioneer DJ apparatuur!

Ik heb niet specifiek een grote voorbeeld, ik laat me inspireren door verschillende Dj’s.
Nederlandse DJ scoren hoog in de ranking, Wat is jouw goal?
Om ook als goeie DJ in de ranking te komen staan, met goeie hits. Mijn grootste goal is om een publiek van duizenden mensen gek te maken met mijn eigen hits! En natuurlijk ook die van anderen.

“Turn Me On” van Kevin Little is een van de nummers waarmee ik het publiek los laat gaan. Ik kan jong en oud op de dansvloer krijgen met dit nummer! En is ook mooi om te zien dat de dansvloer dan gevuld is met verschillende leeftijdscategorieën.“Big Up”van Shaggy vond ik vroeger  en momenteel is Watch out For This van Major Lazor & Flexican HOT.!

Ik ben een van de weinige dj’s die alles ter plekke live in mixt. Mijn kracht is dat ik het publiek observeer en dan daarop mijn muziek kies om te draaien. Ik kom met professionele apparatuur, ben bij de KvK geregistreerd. Kom met laser show en sfeer verlichting/rookmachine om altijd een mooi en een geslaagd feest voor u te kunnen verzorgen.

Welke optreden is jou het meest bijgebleven en waarom?

SAAGMA project met Jorgen Raymann als
gastheer en dat nog wel “Wereld Draait Door Studio” te Amsterdam. Doel van het project was om afgestudeerde jongeren in contact te brengen met bedrijven, zodat ze direct aan een baan worden geholpen. Wat ik zeker niet zal vergeten is dat mijn dj apparatuur op “De wereld draait door” Studio tafel had geplaats. Dit was een ontzettende mooie ervaring.

Waarom een DJ boeken ipv een band?

Het mooie van een DJ is dat je niet gebonden bent aan een vast zet van nummers, je kan een sfeer op een feest aanpassen naar wat op dat moment nodig is. Als DJ kan je sneller een switch maken tussen genres dan een band. En je zorgt er dan voor de je publiek de hele avond op de dansvloer kan blijven genieten. Altijd een geslaagd feest.

Kan men je ook voor commerciële feesten boeken?

Ja zekers kun je mij voor commerciële feesten boeken. Ik ben 1 van de weinige dj’s die zowel op Hindoestaanse, Surinaamse, Nederlandse feesten etc. kan draaien. Ik heb o.a. in Club Prime , John Doe , Brasil Bar ,Asta, The Challenge , De Hoeve, Marathon, Bowling Centra’s , Kwaku , Tintefris & Milan Festivals etc gedraaid.

Waarin onderscheid jij je ten opzichte van andere hindoestaanse DJ’s?

Door mijn muziekstijl onderscheid ik mij van andere DJ’s. Ik heb een erg brede en gevarieerde muziekstijl, niet veel dj’s doen dat. Ik beperk me niet tot een stijl, maar ik draai wat goed klinkt en datgene wat het publiek graag wilt horen. Daardoor zorg ik ervoor dat een feest altijd tot een explosie komt. Het live in mixen is ook een van mijn grootste kwaliteiten en kan me daarmee ook onderscheiden van andere dj’s.

Heb je al een cd uitgebracht?

Ja, mijn 1ste album heet “Adrenaline” en 2de album heet “Adrenaline Rush”dit is volledig live in gemixt. Je ze online via Soundcloud beluisteren . Je kan vind daar ook mijn andere remixes. Momenteel ben ik bezig om mijn 3de album uit te brengen.

Wat kunnen we binnenkort van je verwachten?

Dit jaar komen er heel wat nieuwe dingen aan, bv: mijn derde cd Wat ik nu al kan zeggen is dat mijn nieuwe Website online is. Check de website en volg me via social media om te zien wat er allemaal aankomt!

Follow your heart and you will find the right artist for you party.

Sam Shaydee “ let the beat control your body” Always the best quality for your party!

more information:

Telefoon: 06-42124661

www.facebook.com/samshaydee

www.twitter.com/samshaydee

www.instagram.com/DjSamShaydee

Een fijne dag toegewenst!